(Android/iOS) Nauči španjolski Vokabular vara glitch gems
Mar 8, 2022 4:00:58 GMT -5
Post by otactucordters on Mar 8, 2022 4:00:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nauči španjolski Vokabular ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nauči španjolski Vokabular IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Nauči španjolski Vokabular 2022 version ▞▞▞
Previše oglasa
Prilagođen korisniku. Vrlo informativno. Zabavna aplikacija.
Iznimna
Zabavno i jednostavno
U posljednje vrijeme postoji kvar u aplikaciji: kad god naučim riječi i želim pritisnuti "nastavi" nakon što naučim još jednu hrpu, gumb ne radi, pa moram zatvoriti aplikaciju i ponovno je otvoriti. I mora to učiniti nekoliko puta dok uči riječi iz novog odjeljka. Molimo, ispravite ovo, jer je ovo stvarno neugodno i frustrirajuće. Osim toga, aplikacija je jednostavno odlična.
Impara il vocabolario spagnolo Istruzione mhx
Dobar format bušenja.
molim te treba mi ovakav latinski vocab.
Osim grešaka, ova je aplikacija mogla biti sjajna! To je gotovo točno ono što sam tražio. Ali greške su me spriječile da završim špil 2, 2 dana za redom. Sve karte se kotrljaju lijevo i zatim nestaju. Nadam se da će se ovo uskoro popraviti.
Learn Spanish Vocabulary Words शिक्षा rbp
Learn Spanish Vocabulary Words Education fzsl
Najbolje ikada naučiti vokabular..
Aplikacija je vrlo korisna za učenje riječi jezika. Sjajna ideja i dobro sučelje. Muchas gracias a los creadores
Do sada uživam!
**Ažuriranje* Morao sam oduzeti dvije zvjezdice jer još uvijek ima oglasa unatoč tome što sam platio nadograđenu verziju aplikacije. Uvelike oduzima vrijednost aplikaciji. Mogla bi biti stvarno sjajna aplikacija za vokabular ako ne i za oglase čak i uz kupljenu verziju aplikacije. Ne za učenje svih nijansi učenja jezika. Volite igre i različite načine učenja ako ne i reklame. Lako najbolja aplikacija za vocab na koju sam do sada naišao, ako ne i za oglase.
aplikacija koja izaziva ovisnost. Ali užasan bot-glas i omg greške! npr. #52, prijevodi su skoro 100% pogrešni/zbrkani.
Solo tiene un problem yo reset mi telefono de movol despues perdi todas palabras que he estudiado Si añadir registerse por email or numbero de telefono y recuperarnos nuestro date Y muchas gracias que hay mi lengua nativa persa 😘😘
Vrlo korisno kao početnik za povećanje vokabulara. UI je čist i jednostavan za korištenje. Oglasi su dosadni, ali morao sam platiti samo 99 centi da ih uklonim jer sam imao kredit od 2 dolara. Po mom mišljenju vrijedi.
Dobar je osim dosadnih reklama.
Izvrstan izbor riječi. Većina njih su riječi za koje mislim da bih mogao koristiti u svakodnevnom životu. Veselim se što biste mogli napraviti drugi dio koji će proširiti moj vokabular koji učim iz ove aplikacije.
Reklame su JAKO nametljive. Općenito, ni aplikacija nije baš impresivna.
Aplikacija se neće preuzeti
Volio bih da su riječi kategorizirane, ali zasad je dobro
Izvrsna aplikacija za učenje vokabulara! Ima čak i igre za vježbanje vocab i masc/fem riječi.
To je samo stroj za oglašavanje, bez premium opcije za isključivanje oglasa. Apsolutni pape.
Zabavan način učenja španjolskog.
Iskreno učim toliko mnogo brže od drugih aplikacija, nisam siguran koliko su druge aplikacije dobre kada su potpuno otključane, ali za besplatnu aplikaciju, nisam pronašao bolju!
Sve je u redu. Ali reklama je previše. Pustite ga
Learn Spanish Vocabulary Words Təhsil hikq
Sviđa mi se ova aplikacija, ali riječi nisu sastavljene od korisnih riječi od drugih
Sjajna aplikacija, još bih dodao dvije značajke: popis riječi koje treba vježbati na svakoj razini težine i, u igri "el/la", mogućnost vježbanja samo na riječima koje su već viđene i uvježbane na
Ovo mi je mnogo draže od memrisea ili duolinga (koristio sam oboje mjesecima). Ovaj već podučava više riječi i čini mi se da se zapravo prilagođava mojim potrebama kao učenika i koristi podatke koje prikuplja o mom napretku prilagođava moje iskustvo!
koristim ovo uz duolingo. odlična kombinacija.
Izvrsna aplikacija za učenje riječi
Jesu li prve 4 karte i 2 bile drugačije od onoga što sam već naučio. 'El niño' bi trebao biti 'dječak', ali je prevedeno kao 'dijete', 'auto' bi trebao biti 'el carro', ali to je bilo nešto drugo
Checkers Board vvg
Najbolja aplikacija na cijelom planetu. Daje sve potrebne riječi koje se mogu koristiti u svakodnevnom razgovoru i neke fraze. Također možete vježbati riječi igrajući igrice tako da ću svakako preporučiti ovu aplikaciju za početnike poput mene ¡Te deseo lo mejor!
Zvuk bi mogao biti bolji!
Vrlo dobro za učenje novih riječi.
Aplikacija radi dobro i funkcije imaju smisla, ali ima previše pogrešaka. Provjeravajući neke unose negdje drugdje, došao sam sve do popisa riječi #52, gdje se većina prijevoda pogrešno podudara.
odlična zamjena za ovisnost o telefonskim igricama. barem nešto učim! Sjajan format, igre čine stvari mnogo lakšim za učenje.
Impara il vocabolario spagnolo Istruzione mhx
Dobro učenje španjolskih riječi